Upload Mediamixer projekter til website
Kopier til computer, Mac og Android tablet.

• Mediamixerprojekter kan vises i alle nyere browsere på Windows eller Mac.
    Projekter kan uploades til et webhotel eller ligge lokalt på computeren.

1.  Pak projektet.

• Åben projektet i Mediamixer.
      • Klik på    i værktøjslinjen:

• Vælg disse indstillinger:
        • ”Pak til HTML”
        • Alle videoer konverteres til MP4.
          Vælg evt. ”Konverter også i original projektet.
          Så går det meget hurtigere, hvis projektet skal pakkes igen.
        • Man kan komme ud for, at videoer, der er i MP4-formatet i originalprojektet, ikke kan afspilles i en browser.
          Så kan man vælge  "Re-konverter MP4".

• Klik på ”Start” og pakkeprocessen går i gang.
        Pakning af projektet kan tage ret lang tid, hvis det indeholder mange videoer, der ikke er i MP4 - formatet.

• Til sidst åbnes mappen, hvor pakningen er placeret.

• Åben undermappen ” Html package for Web - iPad - Android – Mac”.

2.  Upload til webhotel.

Det er filen ”index.html” og mappen ”Pages”, der skal uploades til webhotellet.
De skal ligge i samme undermappe.
Her skal kan man bruge det FTP-program man plejer f.eks. Filezilla.
Husk at overholde de almindelige regler for navngivning på Internettet, hvis projektet placeres i en undermappe på webhotellet.
(Brug ikke æ,ø,å eller specialtegn og mellemrum). Der er ligeledes forskel på store og små bogstaver.
Det er filen "index.html", der skal linkes til, for at åben første side i projektet.
Det er ikke nok at linke mappen, hvor projektet ligger.

3.  Kopier til computer.

Filen ”index.html” og mappen ”Pages” kan kopieres direkte over på en PC eller Mac.
Projektet åbnes ved at klikke på "index.html".
Alle browsere kan bruges. Internet Explorer giver dog følgende meddelelse hver gang projektet åbnes, hvor man skal "Tillade blokeret indhold".
Det sker ikke hvis projektet ligger på Internettet.

4.  Kopier til Android tablet.

På PC:
Tilslut din Android tablet til PC'en med et USB - kabel.
Find din tablet i "Denne PC/Computer":

Vælg et passende sted at placere din projekt. F.eks. i "Documents".
Lav en undermappe til projektet:

Kopier filen ”index.html” og mappen ”Pages” til denne mappe.

5.  Start projektet på Android tablet.

På Android tablet:

Find og åben app'en "Mine filer":

Find mappen hvor du gemte projektet i "Documents".

Vælg index-html

Vælg hvilken app, der skal åbne den.

Firefox kan anbefales. Den afspiller "sidelyd" og kan starte videoer automatisk.